Schietvaardigheidtraining lange afstand schieten (praktijktraining tot 1000 meter)

Unieke kans om te kunnen schieten op een van de mooiste lange afstand banen in Europa en training te krijgen van twee zeer ervaren topschutters, die reeds internationaal op hoog niveau wedstrijden schieten. Zij geven u praktische tips en trucs om uw schietvaardigheid naar een hoger niveau te brengen.

Deze praktijkgerichte schietvaardigheidstraining zal worden gegeven door Marco Been en Gary Costello. Zij draaien al jaren mee in de top van het lange afstand schieten. Samen hebben zij ruim 35 jaar ervaring met het schieten op lange afstanden en bezitten over veel kennis van de schiettechnieken, herladen, het laatste nieuwe materiaal qua (custom) geweren, scopes en munitie.

Gary Costello is in de wereldkampioen F-Class 2009 tot 2013. In 2017 werd hij 2e op de individuele Europese Kampioenschappen. Daar naast heeft hij vele top 10 plaatsen internationaal op zijn naam. 
Marco Been is in 2016 is hij Europees Kampioen F Class geworden en in 2016 en 2017 is hij ook Europees Kampioen geworden met de 4 man Team shoot. Van dit team was hij zowel de windcoach als schutter. Ook hij zit de laatste jaren internationaal in de top 10.

Programma:
Vrijdag is de aankomstdag. Zaterdag en zondag trainen we zowel op de korte baan 100 t/m 600 meter, als de lange baan 800 t/m 1000 meter. Er zal geschoten worden op papieren schijven die bedient worden met een marker in een bunker systeem. Zo kunt u gelijk uw inslag zien en daar van leren. Tussendoor geven we uitgebreide informatie over het lezen van de wind en de elementen die van invloed zijn op de treffers. De training zal in kleine groepen gegeven worden om iedereen voldoende tijd en aandacht te kunnen geven.

Het is verplicht om de voorbereidende schietvaardigheidstraining in Zwijndrecht gevolgd te hebben als je deel wilt nemen aan deze meerdaagse schietvaardigheidstraining in Engeland. 

Inbegrepen:     - 3 overnachtingen op basis van logies 

De reis er heen en het vervoer op locatie is op eigen gelegenheid. Indien gewenst, krijgt u ondersteuning en advies mbt de reismogelijkheden.

Let op! 
In Engeland is een aparte Visitors Permit verplicht. Alleen uw Europese schietpaspoort is niet voldoende. Tevens willen veerboot en trein maatschappijen vaak op voorhand aanvullende informatie van u hebben indien u reist met wapens en munitie. Indien u zich ingeschreven heeft voor deze cursus, geven wij u alle benodigde informatie om uw reis en papierwerk op tijd in orde te hebben. Zodat u zonder zorgen naar Engeland af kunt reizen. Als u dit prettig vindt, kunnen wij de permit aanvraag ook voor u verzorgen, tegen een kleine vergoeding. 
 

Cursus informatie

Kosten

€ 1250,-

Extra info

NRA, Bisley, Engeland, Eigen kogelgeweer met richtkijker en munitie (min. ca 200 patronen) meenemen

Interesse?