600M Field sports shooting event Ulfborg DK

Schietvaardigheid op langere én kortere afstanden. Hoe moet dat nou? Waar moet ik op letten, welke materialen heb ik nodig?
Goed schieten en wéten waarom je treft of mist is de sleutel tot succes. Het is niet moeilijk. Je moet het alleen onder de knie krijgen.
Met de juiste materialen, de juiste schiettechniek, en een goede begeleiding is dit voor iedereen haalbaar.

We schieten in Ulfborg de volgende disciplines; wapens inschieten op 100,200 en 300m. Lopend varken, lopend hert. 100, 200, 300, 400, 500, en 600m. En op een schietbaan met verschillende afstanden schieten tussen 65 en 600m op de meest uiteenlopende doelen.

Optimaal leren omgaan met je eigen materiaal, met je ballistische toren en een afstandsmeter.

Je verschiet ongeveer tussen de 200 en de 350 patronen. Deelnemen zonder ballistische toren is mogelijk maar het schieten verder dan 300m wordt dan wel heel moeilijk. Wist je dat voor veel richtkijkers de mogelijkheid bestaat om achteraf een ballistische toren te laten monteren?

De theorie.
Dit is een stukje aanvullende theorie op de bekende theorie “Jachtkogelwapens - Optiek - Ballistiek”.
Alles wat je moet weten over deze onderwerpen wordt uitvoerig belicht zodat je met de juiste bagage aan de praktijk kunt beginnen.
Aanvullende theorie zal gegeven worden op de avond van de dag van aankomst in Ulfborg.
 

Cursus informatie

Kosten

€ 795,-

Extra info

Op basis van volpension (3 overnachtingen). Munitie zelf mee te nemen. De reis zal maximaal geschieden op basis van carpoolen. De schietdagen 2 en 3 juni 2020. 1 en 4 juni reisdagen.

Interesse?